L'Associació de Diabètics de Catalunya rep la medalla Josep Trueta al mérit sanitari


  • Comparteix:

La Generalitat lliurarà aquest dijous la medalla Josep Trueta al mèrit sanitari a l'Associació de Diabètics de Catalunya (ADC), amb delegació a Sant Cugat. El Govern atorga el premi amb la finalitat d'honorar les persones i entitats que hagin contribuït al progrés i millora de la sanitat.

La medalla Josep Trueta al mèrit sanitari arriba enguany a la seva 8a edició. L'ADC compta actualment amb prop de 5.000 socis i té 20 delegacions arreu de Catalunya.

La presidenta de l'Associació de Diabètics de Catalunya (ADC), Montserrat Soley, ha destacat la importància del guardó ja que fa un reconeixement de la tasca feta fins ara. Són declaracions a Cugat.cat.

Montserrat Soley

És un reconeixement a la feina feta tots aquest anys i a la gent que hi ha treballat. El recolliré amb molt d'honor i orgull.


Soley ha remarcat la importància de continuar treballant per arribar a la societat que encara no coneix l'existència i la tasca que desenvolupa l'associació.

L'acte d'entrega serà aquest dijous al Palau de Pedralbes de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.