L'EMD modifica el recorregut de la cavalcada de Reis de Valldoreix


  • Comparteix:

La Cavalcada de Reis de Valldoreix modificarà enguany el seu recorregut. Per raons de seguretat, l'Entitat Municipal Descentralitzada i Creu Roja han acordat canvis en l'arribada dels Reis i el trajecte de la cavalcada. Com a resultat d'aquestes variacions, l'estació de Valldoreix serà substituïda enguany pel Camí de la Muntanya de la Salut com a escenari de l'arribada de ses Majestats.

L'increment massiu del nombre de veïns que cada any s'apleguen a l'estació de Valldoreix per rebre ses majestats és un dels principals motius que han motivat el canvi de recorregut. L'EMD i Creu Roja han preferit que enguany els reis arribin pel camí de la Muntanya de la Salut per garantir la seguretat dels ciutadans. L'arribada de ses majestats a Valldoreix serà, doncs, a tres quarts de sis de la tarda, a la Plaça del Mas Roig.

Aquests canvis permetran també l'ampliació del recorregut de les carrosses participants, que aquest Nadal seran una dotzena. La cavalcada passarà per l'avinguda Mossèn Jacint Verdaguer, el passeig Rubí i la plaça Can Cadena, entre d'altres.

Un cop finalitzat el recorregut, ses Majestats faran la seva tradicional ofrena al nen Jesús. L'acte estarà acompanyat per la Coral l'Harmonia de Valldoreix" i la Coral Esclat de Germanor. La celebració acabarà amb una xocolatada mentre els Reis recolliran les cartes de tots els infants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.