Les Barraques, per segon any consecutiu al parc de la Pollancreda


  • Comparteix:

El parc de la Pollancreda acollirà les Barraques de Festa Major per segon any consecutiu. Les obres d'ampliació de l'Escola de Música Victòria dels Àngels impedeixen, per motius de seguretat, que l'espai nocturn s'ubiqui al parc de l'Arborètum, tal com estava previst.

Els treballs a l'equipament municipal han obligat a fer un forat a tocar del parc de l'Arborètum. Segons l'equip de govern, el desnivell entre el forat i aquest possible espai per a les Barraques impedeix acollir la iniciativa sense riscos. Per aquest motiu, el parc de la Pollancreda tornarà a ser escenari de la iniciativa per segon any consecutiu.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, ha explicat el motiu del canvi d'ubicació. Són declaracions a Cugat.cat.

Xavier Martorell

Hi ha un forat profund. És un risc per les caigudes.


Arran d'aquesta situació, s'ha trencat la tradició d'ubicar les Barraques en un lloc diferent cada any per reduir les molèsties als veïns de la zona. El pont de Can Vernet, un altre lloc que havia acollit l'espai nocturn, va caure d'aquestes rotacions en construir-s'hi la comissaria dels Mossos d'Esquadra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.