Normalitzada la incidència que afectava la línia 7 de Renfe


  • Comparteix:

La incidència que afectava el sistema de senyalització a l'estació de Castellbisbal ha quedat normalitzada al voltant de dos quarts d'11 del matí, segons ha informat Adif. Aquesta incidència ha afectat el servei de les línies 7 de Rodalies en el trajecte Castellbisbal-Rubí, amb parada a Sant Cugat, que han registrat retards de 15 minuts de mitjana. Pel que fa als usuaris de la línia 7 entre Castellbisbal i Rubí, Renfe ha posat autobusos per poder cobrir el trajecte.

A dos quarts d'11 s'ha normalitat la incidència que afectava el sistema de senyalització des del començament del servei a l'estació de Castellbisbal a causa de la fallada d'un component electrònic de l'enclavament. La reparació de l'avaria ha permès restablir la circulació ferroviària habitual dels serveis de les línies 4 sud i 7 de Rodalies.

La incidència s'ha localitzat en l'enclavament de l'estació de Castellbisbal, quan cinc senyals que regulen el pas de trens han quedat fixes en vermell. Durant la incidència, no s'ha interromput la circulació de trens encara que per raons de seguretat s'ha hagut d'establir el sistema manual de gestió de la circulació, autoritzant el pas de trens per senyal un cop comprovat que es podia circular amb plenes garanties. Això ha provocat retards i alteracions en el servei.

Tècnics d'Adif i de l'empresa Alstom, proveïdora de la instal·lació, s'han desplaçat fins al punt on s'ha localitzat la incidència per restablir els sistemes i normalitzar la circulació. Finalment, s'ha detectat la fallada d'un component electrònic de la instal·lació, que ha estat substituït amb la qual cosa s'ha restablert la normalitat dels senyals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.