El reciclatge dels embalums de Nadal és el tema del nou llibre de Les tres Bessones editat per l'Ajuntament


  • Comparteix:

El reciclatge dels embalums de Nadal és el tema central del nou llibre de 'Les tres Bessones' que ha editat l'Ajuntament. Aquest és el segon volum dels quatre que ha editat el consistori, dins la campanya cívica 'Sant Cugat m'estima'.

'Les tres Bessones i els tres Escombriaires' és el títol de les noves aventures de l'Anna, l'Helena i la Teresa a Sant Cugat. En aquesta ocasió, l'objectiu del llibre és informar als més petits sobre com aprofitar els embalums que generen els regals en aquestes dates.

L'edició d'aquest llibre s'inclou dins la campanya 'Sant Cugat m'estima', a través de la qual l'Ajuntament vol difondre els valors cívics que han d'adoptar els ciutadans. L'alcalde Lluís Recoder ha remarcat la importància d'aquesta tasca en relació als més petits:

Lluís Recoder

Si eduquem els joves en el civisme aconseguirem uns adults que respectaran el seu entorn en tots els sentits


Al llibre es poden veure elements i espais coneguts de la ciutat com el Monestir, el Celler Coperatiu, l'avinguda Francesc Macià i el carrer Major.

Els nens que tinguin entre 3 i 7 anys rebran aquest llibre a casa de forma gratuïta. 'Les 3 bessones i els 3 escombraries' i el primer volum 'Les 3 bessones van de marxa a Sant Cugat' també es poden adquirir a les llibreries de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.