Sant Cugat ja pateix els efectes de la vaga de transportistes


  • Comparteix:

Les conseqüències de la vaga de transportistes es comencen a notar als establiments de la ciutat. Les benzineres de Sant Cugat estan acabant les reserves, la premsa no ha arribat als quioscos i alguns productes frescos com carn o fruita tampoc no arriben als mercats. Molts dels camions que han de transportar aquestes mercaderies s'han trobat bloquejats per piquets.

La protesta del sector del transport s'està començant a fer notar a la ciutat. Durant el cap de setmana, les benzineres han patit un notable augment de demanda i davant la impossibilitat d'abastiment algunes s'han quedat sense reserves de combustible.

D'altra banda, la premsa i els aliments frescos també estan patint les conseqüències de la protesta. Escoltem els responsables d'alguns establiments del mercat Pere San.

Botiguers

Els diaris són als camions però no poden sortir. / Els dilluns ens porten la mercaderia però encara no ha arribat. / Qui ens porta la fruita està bloquejat a Mercabarna.


La situació als mercats es pot agreujar a partir d'aquest dimarts ja que els dilluns és quan es compra el gènere de gran part de la setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.