Les Noves Generacions del PP denuncien que els han exclòs de les Barraques per qüestions ideològiques


Temes relacionats

Una reunió donarà el tret de sortida aquest dijous a l'espai de Barraques 2008 ( 7/mar/08)


  • Comparteix:

Joan Rafael Paulo, president de les Noves Generacions del PP a Sant Cugat

Joan Rafael Paulo, president de les Noves Generacions del PP a Sant Cugat

Les Noves Generacions (NNGG) del Partit Popular de Sant Cugat denuncien que l'Assemblea de Barraques està polititzada. Segons els populars, que havien sol·licitat obrir una barraca, l'organització els ha exclòs per raons ideològiques. El seu president, Joan Rafael Paulo, afirma que a les Barraques només hi ha representats els sectors d'esquerres i catalanistes de la joventut santcugatenca.

El president de les NNGG del PP a Sant Cugat, Joan Rafael Paulo, afirma que l'organització ha impedit que tant ells com la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) puguin participar a les Barraques.

Joan Rafael Paulo

La comissió de Barraques, que sempre està formada per les mateixes persones, ha exclòs les Joventuts del PP i també ha fet fora les Joventuts de CiU.


Paulo també ha dit que la majoria dels grups musicals que actuaran a Barraques són afins als sectors d'esquerres i catalanistes, i que per tant no són representatius del conjunt de la joventut de Sant Cugat que, segons ell, vota majoritàriament partits de dretes.



  • Comparteix:

COMENTARIS

per què menteixen tant aquests del PP? perquè no diuen que no han vingut ni a una sola reunió de barraques? quina manipulació per favor!

si home. Enviat el 10/jun/08


són mentiders i a més a més partidaris i còmplices d\'una guerra injusta a la que ens van involucrar sense escoltar la gent que es llançava a cridar al carrer. això no s\'oblida!! encara moren milers de nens desagnats a l\'irak.

no s\'oblida. Enviat el 10/jun/08


fan pena i pudor!

capità enciam. Enviat el 10/jun/08


Jo no soc afi al pp ni molt menys, pero si no han anat a cap reunio es perque des d'un primer moment s'els va excloure igual que a d'altres joventuts a qui els hi van dir per alguna rao o altre que no complien les "condicions" per a fer barraca

mc. Enviat el 10/jun/08


quina penaa, pobreets, si haguessin vingut a una sola reunió podrien haver participat, però com que es pensen estar per sobre de tot i tothom ara diuen que se'ls ha exclòs (com hauria de ser, d'altra banda). vigileu la berta no porti a judici la comissió de barraques per eixugar les llagrimetes als seus gossets

aii. Enviat el 10/jun/08


Abans de que pugu´ssin anar a la reunió, ja no s'els va deixar participar per tractase de qui són, els de barraques son uns sectaris.

Bufff. Enviat el 10/jun/08


I els de la JNC que si que han anat a reunions perquè estan fora? Per què no es comenta re d'això. Perquè es paga la multa per vendre alcohol a menors d'algunes barraques entre la assamblea?

LL. Enviat el 10/jun/08


perdona? com a mínim que s\\\\'informi abans de parlar. ni la comissió de barraques està formada per la mateixa gent de sempre, (ja que aquest any és una assamblea formada per representants de totes les entitats que hi participen) ni es va excloure a les noves generacions per raons ideològiques sinó perquè es van presentar fora de termini. sisplau!

brrq. Enviat el 11/jun/08


O_o

s\'hauria de fer fora tots els partits de barraques, així estaría millor la cosa. Enviat el 16/jun/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.