Els establiments s'adapten als efectes de l'aturada del transport


Temes relacionats

Sant Cugat ja pateix els efectes de la vaga de transportistes ( 9/jun/08)

Primera estació de servei sense benzina a Sant Cugat ( 9/jun/08)


  • Comparteix:

Les benzineres de la ciutat són les més afectades per la vaga de transportistes per reclamar un preu professional de combustible. Tot i això, diversos camions han pogut reomplir dipòsits de la ciutat escortats pels Mossos d'Esquadra. Diversos supermercats no tenen productes frescos com carn i peix, mentre que la premsa ha arribat als quioscs ja que el repartiment s'ha avançat per poder esquivar l'acció dels piquets.

La segona jornada de vaga al sector del transport està afectant de manera desigual els diferents establiments de la ciutat. A qui més afecta la protesta és a les benzineres que a mig matí només disposaven de combustible de 98 octans i no sabien quan podrien reomplir els dipòsits.

La premsa ha pogut superar els bloquejos que han patit aquest dilluns avançant el tancament de les edicions i repartint els diaris més aviat del que és habitual.

El sector de l'alimentació també ha notat els efectes de la vaga. Diversos supermercats s'han quedat sense existències de carn, peix i altres productes frescos. Per exemple, els peixaters temen que el problema els arribi demà, ja que aquesta nit els vaixells no es faran a la mar per reclamar també subvencions pel gasoil.

Escoltem Jordi Coronado, peixater, i Dolors Repiso del quiosc de la plaça Pere San, respectivament.

Comerciants

El peix que ve de fora no ha arribat, la frontera està tallada./ En principi hi haurà premsa cada dia fins divendres.


Si la vaga continua endavant la situació, pel que fa a productes frescos, es podria agreujar ja que a mesura que s'acosta el cap de setmana augmenta el volum de vendes i es redueix el nivell d'existències.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.