L'Assemblea de Barraques nega qualsevol discriminació política en la gestió de l'espai


Temes relacionats

Les Noves Generacions del PP denuncien que els han exclòs de les Barraques per qüestions ideològiques (10/jun/08)


  • Comparteix:

L'Assemblea de Barraques nega qualsevol discriminació política en la gestió de l'espai, tal com denuncien les Noves Generacions del PP. El col·lectiu, que no ha volgut fer declaracions, assegura que la branca juvenil popular es va quedar sense barraca per a la Festa Major per inscriure's fora de termini.

L'assemblea respon així les crítiques del president de les Noves Generacions, Joan Rafael Paulo que va denunciar que la seva formació es va quedar sense barraca perquè la seva organització està polititzada.

En un comunicat, l'assemblea remarca que l'organització de l'espai està formada per 25 entitats, de les quals només una petita part són organitzacions polítiques. Per aquesta raó, asseguren que no hi ha cap ideologia que unifiqui totes les entitats sinó que l'integren els santcugatencs que en volen formar part.

L'assemblea argumenta que les Noves Generacions no podran tenir una barraca enguany perquè van presentar la sol·licitud fora del termini acordat i no per una decisió política. Segons el col·lectiu, es va oferir a la branca juvenil del PP la possibilitat de continuar en l'organització de l'espai, però no van rebre cap resposta.

Pel que fa als grups musicals de l'edició d'enguany, l'assemblea diu que hi ha una gran oferta sense lloc al monopoli ideològic, com també denuncien les Noves Generacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.