El president del Barça, pregoner d'una Festa Major amb més de 200 activitats


Temes relacionats

L'Assemblea de Barraques nega qualsevol discriminació política en la gestió de l'espai (11/jun/08)

Les Noves Generacions del PP denuncien que els han exclòs de les Barraques per qüestions ideològiques (10/jun/08)

Les Barraques, per segon any consecutiu al parc de la Pollancreda ( 6/jun/08)

La Policia Local repetirà el dispositiu especial de l'any passat per les Barraques (27/mai/08)

Joan Miquel Oliver, Sabor de Gràcia i La Puerta de los Sueños, plats forts musicals de la Festa Major (27/mai/08)


  • Comparteix:

El president del Futbol Club Barcelona, el santcugatenc Joan Laporta, serà l'encarregat de llegir el pregó de la Festa Major d'enguany. La celebració, que tindrà lloc entre el 26 i el 29 de juny, aplegarà més de 200 activitats amb la consolidació de propostes com les Barraques, l'Esport al Carrer, el Racó Infantil i el ball del 'Paga-li, Joan'.

Laporta llegirà el pregó des del balcó del nou ajuntament, en un acte que també servirà per inaugurar la plaça de la Vila. Per primera vegada, el pregó es retransmetrà per pantalla perquè les persones amb discapacitat auditiva puguin seguir-ne el contingut.

Prèviament, hi haurà hagut el repic de campanes i el seguici d'inici de Festa Major. Aquella mateix nit, la companyia Brou d'Arts s'encarregarà de la lectura de l'Estripada.

L'alcalde, Lluís Recoder, destaca el fet d'estrenar la plaça de la Vila amb la Festa Major.

Lluís Recoder

Estrenem un nou espai ciutadà amb la Festa Major.


Els actes centrals de la festivitat arribaran diumenge, coincidint amb Sant Pere. Aquell dia començarà amb les matinades de Sant Pere i un esmorzar popular. A la tarda, es reprenen les activitats amb el seguici de Sant Pere, la Missa major i, a les vuit del vespre, el ball del 'Paga-li, Joan' al passeig dels Plàtans.

La Festa Major inclourà diversos concerts, entre els quals destaca el lletrista dels Antònia Font, Joan Miquel Oliver, els santcugatencs La Puerta de los Sueños i el grup de rumba Sabor de Gràcia. També es consolida un espai de jazz en viu i neix una gran nit de rock amb les actuacions de The Bon Scott Band i l'Apache.

La membre de la comissió organitzadora, Joana Chordà, destaca l'alt nombre de concerts.

Joana Chordà

Fem una aposta musical amb Joan Miquel Oliver, La Puerta de los Sueños, Sabord de Gràcia...


L'oci nocturn juvenil tornarà a tenir el seu espai a les Barraques, que obriran les seves portes al Parc de la Pollancreda. L'espai acollirà activitats de 25 associacions de la ciutat i diversos concerts.

Castells de focs, la Botiga al Carrer, la caseta del Centro Popular Andaluz (CPA), el Racó Infantil, l'Esport al Carrer, actuacions castelleres, els versots i el correfoc són altres propostes per a la celebració.

El pressupost de la Festa de Major és de 260.000 euros, 15.000 menys que l'any passat. L'organització de la festa oferirà el programa de la celebració en braille i reservarà un espai per a persones amb mobilitat reduïda en els espectacles.



  • Comparteix:

COMENTARIS

He sentit que també es fa un cd del Ball del Vano i el Ramb amb 4 versions diferents i de gran qualitat.

Quim. Enviat el 12/jun/08


És una vergonya que Laporta a una setmana de la moció de censura sigui pregoner de la festa major. Amb amics així, que el Lluís s\\'ho faci mirar...

Calde. Enviat el 12/jun/08


Cada any les festes majors son pitjors i mes tristes. Es tindrien que fer mirar com es que la gen jove preferim mil vegades les festes que fan a Rubi o Cerdanyola abans que las d´aquí

Pep1. Enviat el 12/jun/08


Doncs a mi sí que em sembla bé que Laporta sigui pregoner. Algú pot dir que no és un santcugatenc il·lustre? Si el president del RCE Espanyol fes feina social com amb l'Unicef o el Correllengua (sense obviar que els clubs són macroempreses, però com a mínim no tots són com el vell Atleti de Jesús Gil...), també seria igualment benvingut, vull pensar, pels que no som pericos; però si a més un directiu d'un club com el FCB té un cert compromís amb la gent del país i del món, quin problema hi ha? Una altra cosa és la sequera de títols després de l'última Champions, Ronnie, etc., la cara dura dels milions de milions, el cinisme dels micròfons que mana al futbol... però de tots aquests assumptes ja se n'encarregaran els seus socis de votar què prefereixen. El que no pot ser és aquesta esquizofrènia de qui fa dos anys era el màxim, avui sigui el contrari. I el mateix val, per a mi, per a Reikjaard. Per altra banda, el programa de les nostres Festes alguns anys és millor i altres no tant, per varis factors, a mi m'ha agradat gaudir de Pastora o d'Ojos de Brujo a Sant Cugat, però no m'agradaria el model "macrofestival" de la Mercè . Si poblacions properes -amb majoria d'esquerres...- prefereixen més un model així, un macrofestival així, car, massificat, i més pels de fora que pels d'aquí, els impostos els paguen ells. Jo, en tot cas, prefereixo molt més la Festa Major de Sant Cugat.

Xav1. Enviat el 23/jun/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.