Benzineres i grans superfícies pateixen encara més la vaga de transportistes


  • Comparteix:

Grans superfícies, petites botigues i benzineres continuen sent els sectors més afectats per l'aturada dels transportistes. Diverses benzineres han acabat tot el combustible i les grans superfícies comercials comencen a patir la manca de productes. D'altra banda, els petits comerciants, tot i les dificultats, tenen suficient gènere per obrir l'establiment.

Els petits comerços, sobretot els dedicats a productes frescos, han fet un esforç per mantenir la botiga oberta tot i els entrebancs que suposa anar a buscar personalment la mercaderia.

Ho han explicat a Cugat.cat Esther Carrillo, peixatera del mercat Torreblanca, i Pep Cadafalch, carnisser del mateix mercat, respectivament.

Esther Carrillo / Josep Cadafalch

Ahir vam tenir problemes a Mercabarna, però avui no. / Vam avançar la matança per tenir carn.


Diversos quioscos tenen problemes amb les devolucions, ja que els transportistes reparteixen la premsa però no recullen els diaris i revistes sobrants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.