Comencen els racionaments de benzina per la vaga


Temes relacionats

Benzineres i grans superfícies pateixen encara més la vaga de transportistes (11/jun/08)


  • Comparteix:

La benzinera del centre de la ciutat ha pogut omplir els seus tancs però ara limita les vendes de combustible per evitar quedar-se altra vegada sense submisnistre. Els petits comerços mantenen la seva activitat però a les prestatgeries es nota cada vegada més la manca d'alguns productes i l'abastiment es fa per vies alternatives a les habituals.

Davant l'escassetat de combustible la benzinera de l'avinguda Rius i Taulet ha optat per limitar les vendes de benzina a 30 euros per client.

Els petits comerços mantenen l'activitat tot i la manca de gran part de productes. Ho han explicat a Cugat.cat els responsables de la fruiteria Superverd, de la peixateria Ribero Manero i del celler Cal Caballu.

Comerciants

Com pots veure està tot buit./ Arriba menys quantitat de gènere./ Ens afecta amb poca cosa perquè ja ho havíem previst.


El sector de la construcció també pateix els efectes de l'aturada, ja que algunes obres estan aturades per la manca de formigó. Alguns tallers de l'automòbil també comencen a veure afectada la seva activitat per la manca de recanvis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.