L'Ateneu diu que totes les seves activitats són legals i que no fa competència deslleial al Molí


Temes relacionats

Surt a la llum un conflicte entre el bar-restaurant el Molí i l'Ateneu (12/jun/08)


  • Comparteix:

L'Ateneu nega totes les acusacions que ha fet el responsable del bar-restaurant el Molí, Francesc Martínez. L'entitat explica que cap de les denúncies que Martínez ha fet ha prosperat, cosa que demostra que l'Ateneu ni fa competència deslleial, ni té treballadors en situació irregular, ni té cap tracte de favor amb l'Ajuntament ni amb el Síndic de Greuges.

L'Ateneu es mostra preocupat pel conflicte que s'ha creat i afirma que vol tancar la qüestió el més aviat possible. Segons l'Ateneu, els fets desmenteixen les acusacions de Martínez.

Escoltem el portaveu de l'entitat, Joan Carles Busquets.

Joan Carles Busquets

No estem aquí per desmentir les acusacions perquè en les seves declaracions ja es desmenteix.


Pel que fa a la suposada competència deslleial que l'Ateneu fa el bar-restaurant el Molí, l'entitat respon que les taules i cadires que col·loquen a la plaça són un espai més de l'Ateneu i que només són per als usuaris i amics. La portaveu de l'entitat, Imma Bové, explica que no es tracta d'un bar i que, per tant, no cal donar cap tiquet als consumidors.

Imma Bové

Quan la gent ve i s'asseu a la terrassa, li expliquem que no és un bar sinó un espai més de l'Ateneu, i que per utilitzar-lo has de ser usuari i amic de l'Ateneu.


Respecte a les anomenades 'persones de color negre' que, segons Martínez, treballaven de manera irregular per al president de l'Ateneu, Ramon Pros, l'entitat afirma que són usuaris i que hi col·laboren de la mateixa manera que hi col·laboren tots els seus usuaris i amics.

Imma Bové

Són usuaris de l'Ateneu. Com a usuaris fan activitats com qualsevol altre, i també fan voluntariat com qualsevol altre.


En relació amb les paraules de Martínez on es qüestionava la relació entre el regidor d'ERC Toni Ramon i l'Ateneu, l'entitat afirma que és 'un ciutadà més de Sant Cugat' i que no ha influït en res en cap de les decisions que ha pres l'Ajuntament respecte l'Ateneu.

Pel que fa a la suposada 'manca de confidencialitat' del Síndic de Greuges local, Jaume Clavell, que segons Martínez informava al president de l'Ateneu, l'entitat afirma que totes les qüestions relatives al Síndic les han sabut no per Clavell, sinó directament pel mateix Martínez.

Finalment, l'Ateneu també ha explicat que han demanat a diverses institucions un mediador que els ajudi a solucionar els problemes que des de fa temps tenen amb el responsable del Molí, una petició que de moment no ha trobat resposta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.