El Centre Borja dóna la benvinguda al nou líder dels jesuïtes catalans


  • Comparteix:

Lluís Magrinyà

Lluís Magrinyà

El Centre Borja es mostra satisfet del nomenament del nou cap dels jesuïtes de Catalunya, Lluís Magrinyà. El director d'aquest centre d'estudi santcugatenc, Antoni Blanch, ha destacat la relació de Magrinyà amb Sant Cugat, on ha viscut durant anys. Blanch afirma que l'experiència i la manera de ser del nou provincial dels jesuïtes el convertirà en un bon referent per a tots els membres d'aquesta congregació.

Nascut a Barcelona però amb fortes vinculacions amb Sant Cugat, Lluís Magrinyà substitueix des d'aquest diumenge a Pere Borràs com a provincial dels jesuïtes a Catalunya.

El director del Centre Borja, Antoni Blanch, ha destacat la vinculació de Magrinyà amb Sant Cugat, així com l'experiència que té.

Antoni Blanch

És una persona coneguda a Sant Cugat perquè va viure molts anys aquí. És una personalitat de casa nostra.


Conegut com un dels fundadors de l'ONG Intermón, Lluís Magrinyà compta amb una llarga trajectòria en el camp dels immigrants i dels refugiats, així com amb una forta experiència en diversos països d'Àsia i Àfrica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.