Manuel López, nou president del Centro Castellano Manchego


  • Comparteix:

Manuel López és el nou president del Centro Castellano Manchego. López substitueix Juan Carrasco, que acaba de dimitir del càrrec que ha ocupat durant 18 anys. El nou president nega que la dimissió de Carrasco tingui res a veure amb la negativa de l'Ajuntament de finançar l'ampliació de la seu de l'associació.

En declaracions a Cugat.cat, el nou president del centre admet que l'antiga presidència ha fet una bona tasca pel centre i per Sant Cugat, però considera que és important que es renovi més sovint.

Escoltem Manuel López.

Manuel López

Les ganes de tirar endavant i innovar és el que ens ha fet presentar-nos com a nova junta.


El nou màxim responsable ha desmentit que Juan Carrasco hagi deixat el càrrec com una mostra de protesta per no haver aconseguit ajuda econòmica de l'Ajuntament per ampliar el seu local al carrer Vallès.

A la Festa Major, el centre organitzarà les seves activitats tradicionals, les 'migas manchegas' i la trobada de puntaires. De moment, s'han calculat 'migas' per unes 2.000 persones, i pel que fa a les puntaires, ja han anunciat la seva presència 375 persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.