Els petards, les coques i la música protagonitzaran la nit de Sant Joan


  • Comparteix:

Sant Cugat se suma a la nit de Sant Joan amb diverses revetlles. El parc Ramon Barnils, la plaça d'Octavià, la plaça Pep Ventura, la seu de la Unió i els districtes viuran intensament la festa amb diferents propostes.

L'oferta per celebrar la revetlla a Sant Cugat és ben diversa. A partir de les sis de la tarda, amb l'inici de les activitats que ha preparat el Col·lectiu de la Gent Gran de Mira-sol, els santcugatencs es llançaran a les places i carrers per gaudir d'una de les dates més assenyalades del calendari.

Els Castellers de Sant Cugat són una de les entitats que han organitzat una revetlla. Oberta a membres o no de la colla, oferirà un àpat on no hi faltaran ni la coca ni el cava tradicionals. Ho explica el cap de colla, Èric Bellmunt.

Eric Bellmunt

Fem un sopar a la plaça Pep Ventura on tothom hi és benvingut amb coca i cava.



Una revetlla al Parc de Ramon Barnils organitzada per l'Ajuntament i una altra al Teatre de la Unió Santcugatenca són altres de les ofertes d'aquesta nit de Sant Joan.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.