Els Reis d'Orient desfilaran pel municipi en sis cavalcades


  • Comparteix:

A banda de la gran cavalcada que recorrerà el centre de la ciutat, els santcugatencs tenen l'oportunitat de seguir cinc comitives més. Valldoreix i els districtes de Les Planes, La Floresta i Mira-sol ofereixen recorreguts amb moltes sorpreses, a l'igual que la cavalcada dels veïns de Can Barata.

Les primeres cavalcades que en començar seran les de Les Planes i La Floresta, a 2/4 de 6 de la tarda. La cavalcada de Les Planes sortirà de Can Cases, i saludarà als assistents pel passatge del Pi, el passeig del Desert, el passeig del Torrent, i Ca l'Avi, on finalitzarà el recorregut.

Pel que fa a La Floresta, s'iniciarà el trajecte a la plaça de l'estació, passant per la carretera de Vallvidrera, l'avinguda Verge Montserrat, i el carrer Major, fins al Centre Social i Sanitari. Al final del recorregut Ses Majestats recolliran les cartes dels nens i haurà xocolata per a tothom.

Un quart d'hora més tard, a 3/4 de 6, es donarà el tret de sortida a la Cavalcada de Reis de Valldoreix. Enguany, hi ha novetats en la sortida dels Reis Mags d'Orient, ja que s'iniciarà, per motius de seguretat, al Camí de la Muntanya de la Salut. El trajecte continuarà per l'avinguda Mossèn Jacint Verdaguer, el passeig de Rubí i la Plaça de Can Cadena. Acabat el recorregut, els Reis faran la seva tradicional ofrena al nen Jesús a l'església de l 'Assumpció. L'acte comptarà amb l'actuació de la Coral Harmonia i la Coral Esclat de Germanor, i una xocolatada popular.
El president de l'Entitat Municipal Descentralitzada, Francesc Cardoner, ens dóna més detalls d'aquesta festa:

Francesc Cardoner

Aquesta cavalcada serà més llarga, i així tothom podrà seguir-la amb comoditat


Al punt de les 6 de la tarda, començarà la cavalcada de Mira-sol. La comitiva sortirà de l'estació dels Ferrocarrils, passarà per l'església del Carme, l'avinguda del Baixador, fins arribar al Casal Cultural. En aquest emplaçament tindrà lloc una representació dels pastorets, a 2/4 de 8.

Una altra cavalcada de la ciutat és la que han organitzat 60 veïns de la urbanització de Can Barata. Serà a les 7 de la tarda quan la comitiva faci acte de presència al carrer Principal, desfilant per tot el barri, fins arribar a la plaça de Can Barata, on Ses Majestats faran l'entrega dels regals. Un dels organitzadors, Bernat García, ens explica perquè han celebrat aquesta festa:

Bernat García

Aquesta festa va dirigida a la gent que viu lluny del centre de la ciutat


Durant la cavalcada de Can Barata, que tindrà una durada d'una hora i mitja, es repartiranm 40 quilos de caramels.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.