Cugat.cat i l'Ajuntament portaran la Fira del Disc a Sant Cugat


  • Comparteix:

El grup multimèdia Cugat.cat i l'Ajuntament portaran d'aquí a 10 dies la Fira del Disc a la nostra ciutat. Durant tota la jornada del dissabte de la setmana vinent, els santcugatencs podran intercanviar i comprar vinils, discs compactes i pel·lícules descatalogades. A més el fi de festa anirà amenitzat amb les actuacions de set grups santcugatencs.

La Fira del Disc és un espai itinerant que apropa el col·leccionisme arreu de Catalunya. El dissabte de la setmana vinent Cugat.cat i el consistori portaran aquest espai a Sant Cugat en una jornada que comptarà amb actuacions musicals.

El director del grup comunicatiu, Xavier Fornells, ha destacat la importància que està assolint el col·leccionisme en la música.

Xavier Fornells

Hi ha un cert interès també en el intercanvi que és una bona excusa perquè la gent es trobi.


De la seva banda, la regidora d'Educació i Joventut, Esther Salat ha remarcat la gran quantitat de grups musicals que hi ha a la ciutat.

Esther Salat

Donar a conèixer els grups locals ara que els joves han acabat exàmens fem una altra trobada.


La plaça del Rei s'omplirà amb sis parades de venda i intercanvi des de les 10 del matí fins a les 12 de la nit. A partir de les vuit del vespre hi hauran les actuacions de set grups de la ciutat com els Vinylics, Amani, Diego Domingo, PalabraKdabra i Treat, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.