La CUP torna a demanar suport a Franki


  • Comparteix:

Les mostres de suport a Franki s'han succeït

Les mostres de suport a Franki s'han succeït

La CUP fa una crida per seguir les accions solidàries amb el jove de Terrassa Francesc Argemí 'Franki' empresonat per ultratge a la bandera espanyola, entre altres motius, tot i que se li hagi concedit el tercer grau. El col·lectiu insisteix que 'està complint la condemna íntegrament per uns fets que no poden ser demostrats'.

La CUP deman a tothom que ha donat suport a 'Franki' que ho segueixi fent per 'demostrar que amb aquesta mena de condemnes no han aconseguit donar-nos cap lliçó exemplar ni desmobilitzar-nos'.

Per la CUP el tercer grau segueix sent una mesura injusta. Així ho ha destacat un dels membres, Aniol Pros.

Aniol Pros

El tercer grau és totalment denunciable perquè no deixa de ser un a part més del joc penitenciari i demanem l'absolució total.


D'aquesta manera la CUP s'adhereix a la petició de l'Assemblea de Suport a en Franki de Terrassa que vol evitar també que hagi de complir condemna de quatre mesos en primer grau penitenciari per esgarrapar la bandera espanyola, tal com demana la jutgessa Maria del Prado García Bernalte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.