La Fundació Sant Cugat elabora una enquesta ciutadana per preparar el segon Congrés de la Ciutat


  • Comparteix:

La Fundació Sant Cugat ha elaborat una enquesta ciutadana com a punt de partida pel segon Congrés de la Ciutat, que començarà la setmana vinent. El Congrés tindrà com a lema 'Fent ciutat', i tractarà qüestions com la participació ciutadana, l'ensenyament o immigració, entre altres temes.

La segona edició d'aquest fòrum ciutadà arriba, quatre anys després de la seva creació, amb l'objectiu d'obrir un espai de debat plural i fora del marc prefixat que ofereixen altres tipus d'entitats, com els partits polítics. Ho explica el president de la Fundació, Joan Gaya:

Joan Gaya

La Fundació intenta que gent de diverses idees es puguin trobar i debatre


El congrés ha aconseguit ja el suport de diferents empreses santcugatenques, que de moment ja han permès cobrir un 60 per cent del seu cost. Fins ara s'han inscrit unes 20 persones, però s'espera superar els 325 participants de la primera edició. Com a novetat d'enguany, s'ha fet una enquesta a 400 ciutadans que pretén oferir un marc de referència empíric pel debat. Joan Gaya avança alguns dels temes que analitza aquest sondeig:

Joan Gaya

Per exemple preguntem els hàbits d'oci i de consum de la gent de la ciutat


El Congrés començarà el dia 17, per tractar la participació ciutadana i la crisi de representativitat. Cada dues setmanes es farà una sessió monogràfica a la seu de la Unió Santcugatenca, fins el 14 de març quan es presentaran les conclusions d'aquest segon Congrés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.