'Palabras Rebeldes' recull les reflexions d'Ígor Quevedo en la seva estada a la presó


Temes relacionats

Un jove santcugatenc porta un any i mig a la presó sense judici, en aplicació de la Llei Antiterrorista (22/mar/05)


  • Comparteix:

El santcugatenc Ígor Quevedo explica en el llibre 'Palabras Rebeldes' algunes reflexions personals que va escriure durant els dos anys que va estar arrestat a la presó madrilenya Soto del Real. El llibre, publicat fa tres mesos, té una tirada de 500 exemplars.

'Palabras Rebeldes' va començar sent un diari personal on l'autor desenvolupava diferents reflexions sobre temes polítics, socials i elements del seu entorn. En aquest llibre, Ígor Quevedo mostra el reflex de la frustració, la desesperació, l'esperança i la il·lusió de tota una generació de rebels sorgits de la postmodernitat que ja no esperen res d'aquest món, tal com destaca el mateix autor en el volum.

Ígor Quevedo, nascut a Arrasate l'any 1978, va ser detingut a Barcelona el setembre de 2003 juntament amb cinc companys més per haver participat en 'actes anarquistes'. Després de la detenció el van traslladar a Madrid on va estar cinc dies incomunicat en aplicació de la Llei Antiterrorista. Posteriorment l'Audiència Nacional espanyola va decretar el seu ingrés al centre penitenciari de Soto del Real, a Madrid, on va romandre durant dos anys. Finalment un acord entre els advocats i el fiscal va portar una sentència de condemna de set anys de presó per danys d'incendi. Ara Quevedo compleix la pena en tercer grau i si no li atorguen la llibertat condicional haurà de complir dos anys més amb aquest mateix règim.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.