L'AJSC denuncia 'abusos policials' a Barraques i condemna els atacs a les JERC i la JSC


Temes relacionats

La Policia obre diligències contra cinc joves de fora de la ciutat per aldarulls a Barraques (28/jun/08)


  • Comparteix:

Surten a la llum nous conflictes que van tenir lloc durant les Barraques de la Festa Major. L'Assemblea de Joves de Sant Cugat (AJSC) assegura que la nit de dijous hi va haver diverses baralles i que la policia va detenir dos nois, un dels quals no va ser alliberat fins al matí. Divendres, segons el col·lectiu, també hi va haver baralles, a part de la coneguda destrossa de dues barraques, un fet que l'Assemblea condemna i del qual es desvincula.

Un dels integrants de l'AJSC, Ignasi Bea, ha explicat a Cugat.cat que durant les Barraques hi va haver més problemes dels que han sortit fins ara a la llum. Entre altres, la detenció de dos joves després d'una sèrie de baralles provocades, segons l'AJSC, per uns 'coneguts personatges d'ideologia neonazi que acostumen a deixar-se veure per la zona de la plaça Lluís Millet'.

Escoltem Ignasi Bea.

Ignasi Bea

L'Ajuntament només ha parlat d'uns incidents, i en van obviar d'altres. Dijous hi va haver diverses baralles i van detenir dos nois, un dels quals va estar tota la nit a la comissaria.


Pel que fa a la destrossa de les barraques de les Joventuts del PSC i de les Joventuts d'ERC, que alguns han vinculat a assemblees de joves d'altres municipis, l'AJSC se'n desvinculen i condemnen els fets.

Ignasi Bea

Condemnem rotundament aquests fets. No tan sols no hi vam participar, sinó que ens semblen lamentables.



L'AJSC demana a l'Ajuntament que doni explicacions sobre l'actuació de la Policia Local durant aquestes dues nits a l'espai de les Barraques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.