Els adjudicataris de la promoció per a gent gran de la plaça d'en Coll reben les claus emocionats


  • Comparteix:

Promusa ha entregat les claus de la segona promoció d'habitatge per a gent gran, ubicada a la plaça d'en Coll. Els 18 pisos entregats es completen amb un nou equipament dirigit especialment a la tercera edat, tot i que començarà a funcionar a partir de la tardor quan estigui enllestit.

Visiblement emocionats, els beneficiaris d'aquesta promoció gaudiran a partir d'ara d'un pis d'entre 40 i 60 metres quadrats. Es tracta d'una important millora a les seves vides, ja que molts d'ells vivien a habitatges antics i poc accessibles o bé pagaven lloguers superiors a les seves capacitats econòmiques.

Escoltem les valoracions d'alguns dels adjudicataris.

Adjudicataris

Ha canviat tota la meva vida, sóc la dona més feliç. / Això és molt diferent. / De pagar 800 euros a això hi ha diferència. / Vivia a les Planes i era molt incòmode.


Aquesta promoció s'integra dins un edifici que acollirà juntament amb el conegut xalet Josepa Negre un centre cívic especialmet pensat per donar serveis a la tercera edat i a persones amb malaties neurològiques i degeneratives. Ho explica l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Serà un centre per a la gent gran. Hi haurà un casal d'avis i un espai per a les entitats que treballen amb malalties neurodegeneratives.


Amb l'entrega de claus d'aquest dissabte ja són 38 els beneficiaris d'aquest tipus de promocions dirigides a la gent gran. A més, Promusa té en projecte una altra promoció a la plaça de l'estació de la Floresta i a l'avinguda Francesc Macià, que completen l'oferta en un total de 62 pisos per a majors de 65 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.