La delegació d'Hisenda i la comissaria de la Policia Nacional espanyola no tenen accessos per a minusvàlids


  • Comparteix:

La membre de la Taula de Discapacitats amb mobilitat reduïda Pepa Llunell denuncia que la delegació d'Hisenda a Sant Cugat i la comissaria de la Policia Nacional espanyola no tenen accessos per a minusvàlids. Llunell, que ha recordat que Renfe tampoc té rampes per accedir als vagons, demana que altres espais de Sant Cugat, com les galeries d'art, adaptin els seus edificis als discapacitats.

Cada vegada que Pepa Llunell ha de fer alguna gestió a Hisenda o a la Policia, els treballadors han de sortir a fora a atendre-la. A més, Llunell explica que des que s'introdueixen les dades als ordinadors, ella no està present físicament a les gestions, amb la pèrdua d'intimitat que comporta.

Escoltem la membre de la Taula de Discapacitats amb mobilitat reduïda.

Pepa Llunell

És una vergonya que l'Estat en un poble com Sant Cugat no es preocupi d'aquestes coses.



Llunell ha reconegut que Sant Cugat és una ciutat adaptada als minusvàlids, però es queixa que Renfe tampoc té rampes per accedir als vagons. Llunell considera que cal conscienciar aquestes organitzacions.

Pepa Llunell

No els desitjo cap mal però m'agradaria que anessin amb cadina i que es trobessin amb el fet que no poden fer una gestió.



Pepa Llunell va ser Premi Ciutat de Sant Cugat l'any 2006 per la seva lluita per la supressió de les barreres arquitectòniques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.