Incident a la plaça de Lluís Millet aquest diumenge per l'exhibició d'una escopeta en una discussió


  • Comparteix:

Incident a la plaça de Lluís Millet aquest diumenge al vespre després d'una discussió entre diverses persones. Segons testimonis presencials, un dels individus va mostrar una escopeta a la resta d'involucrats en la baralla abans de l'arribada de la Policia Local i els Mossos d'Esquadra.

Els fets es van produir quan faltaven pocs minuts per les vuit del vespre. Segons diverses fonts presencials, un grup de tres persones va començar a discutir-se amb un altre individu en una terrassa d'un bar de la plaça de Lluís Millet. Aquest individu va marxar i, uns instants després, va tornar a la plaça amb una escopeta que va exhibir al grup que l'havia amenaçat. La situació va provocar nerviosisme entre el grup i la resta de presents a l'espai.

Aleshores els Mossos d'Esquadra i la Policia Local van anar al lloc dels fets, però l'home que havia portat l'arma ja n'havia marxat. Segons fonts policials, es va identificar un dels involucrats i veí de Sant Cugat, però no es va trobar cap individu amb una arma.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.