La policia deté tres integrants més d'una banda de lladres que havia actuat a Sant Cugat


Temes relacionats

Desarticulada una banda que atracava joieries i que havia robat a Sant Cugat ( 1/jul/08)


  • Comparteix:

Objectes confiscats en l'escorcoll del pis de Sabadell

Objectes confiscats en l'escorcoll del pis de Sabadell

La policia ha detingut tres persones més relacionades amb el grup de lladres conegut com a 'banda de Bustos', als quals s'acusa, entre altres delictes, de robar 9.000 euros en metàl·lic d'una empresa santcugatenca. A finals de juny ja havien estat detinguts tres integrants d'aquesta banda, especialitzada en atracar joieries.

L'anomenada 'banda de Bustos' està acusada d'apropiar-se d'un botí de gairebé 100.000 euros a partir de diversos atracaments i robatoris, un dels quals a Sant Cugat. A part del robatori de 9.000 euros d'una empresa santcugatenca, se'ls acusa de l'atracament de tres joieries a Rubí, Barberà del Vallès i Madrid, i del robatori de diversos vehicles.

Dues de les noves detencions han tingut lloc a Madrid quan els dos individus esperaven un autocar que es dirigia a França. La tercera detenció s'ha produït a Barcelona.

La policia va trobar la setmana passada proves dels delictes durant l'escorcoll d'un pis de Sabadell que els detinguts feien servir, presumptament, de base d'operacions. La policia explica que el nom de 'banda de Bustos' no té res a veure amb l'alcalde de Sabadell, Manuel Bustos.

Als sis detinguts se'ls ha obert expedients d'expulsió, ja que no tenen la ciutadania espanyola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.