La Generalitat veu amb bons ulls la conversió del Centre Musical de Valldoreix en escola de música oficial


Temes relacionats

El Centre Musical de Valldoreix celebra el seu desè aniversari amb una jornada plena de concerts (10/mai/08)

El Centre Musical de Valldoreix estrena la remodelada seu de l'EMD (19/nov/07)


  • Comparteix:

Concert de celebració dels deu anys del Centre Musical

Concert de celebració dels deu anys del Centre Musical

El Centre Musical de Valldoreix vol convertir-se en escola de música oficial, i ja ha iniciat els tràmits necessaris amb la Generalitat per aconseguir-ho. El centre, que recentment va complir 10 anys de vida, pretén així rebre més recursos, que vol utilitzar per millorar els serveis i organitzar activitats conjuntes amb altres entitats de l'EMD.

El Centre Musical de Valldoreix ja ha superat la primera de les dues fases necessàries per convertir-se en una escola de música oficial. La Generalitat ha donat el vistiplau als plànols de la seu, que es considera apta. A partir del setembre, l'EMD reunirà la documentació necessària per fer els tràmits que falten, corresponents a la segona i última fase.

La vocal d'Educació de l'EMD de Valldoreix, Teresa Veciana, explica què significarà per al centre la conversió en escola de música oficial.

Teresa Veciana

Quan et declaren escola de música entres dins la xarxa de la Generalitat. Això comporta un finançament important, que ens permetrà dur a terme projectes que ara no són possibles.


El Centre Musical, segons ha explicat Veciana, té la intenció d'enfortir les relacions amb el Casal d'Avis, el Taller Jeroni de Moragas i el CEIP Ferran i Clua, entre altres entitats, així com participar més activament en les festes i celebracions de l'EMD.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.