L'alcalde assegura que la qualitat del veïnat de les Planes millorarà amb l'ajut de la Llei de Barris


Temes relacionats

Les Planes entra en els ajuts de la Llei de Barris ( 8/jul/08)


  • Comparteix:

L'alcalde, Lluís Recoder, es mostra satisfet de l'adjudicació a les Planes de l'ajut a la Llei de Barris. Tot i lamentar que ha calgut esperar a la tercera convocatòria per fer efectiva aquesta ajuda, Recoder assegura que la qualitat de vida de les Planes millorarà notablement. L'alcalde, però, es mostra prudent a l'hora de fixar la data del projecte d'urbanització d'aquest districte.

Recoder creu que aquesta adjudicació és una notícia excel·lent per a les Planes però assegura que ara cal esperar a estudiar com s'articula l'ajuda.

Lluís Recoder

És una excel·lent notícia però ara caldrà veure com articulem i tramitem aquesta ajuda,


Aquesta llei té com a objectiu promoure la rehabilitació global de barris per evitar-ne la degradació i millorar les condicions dels ciutadans residents per afavorir la cohesió social.

Recoder lamenta el temps que ha calgut esperar, però assegura que d'ara en endavant la qualitat del veïnat de les Planes millorarà.

Lluís Recoder

En el seu moment vam denunciar el retard. De ben segur que aquesta ajuda millorarà les Planes i la qualitat de vida de les persones que hi viuen.


L'Ajuntament es reunirà amb responsables de la Generalitat per conèixer la dinàmica d'aquesta ajuda i iniciar-ne la gestió.



  • Comparteix:

COMENTARIS

¿Alguien ha visto el proyecto definitivo presentado por el Ayuntamiento para Les Planes? Nos gustaria acceder a el de forma libre y publica para valorarlo con tiempo suficiente.

rvilari. Enviat el 9/jul/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.