Una exposició permet conèixer la història d'AVAN a la Casa de Cultura


Temes relacionats

Una exposició fotogràfica a la Casa de Cultura repassa els 15 anys d'AVAN ( 3/jul/08)


  • Comparteix:

L'exposició que repassa els 15 anys d'activitat de l'Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN) es pot visitar fins aquest dijous a la Casa de Cultura. L'exposició ha comptat amb la visita de la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny.

Des de fa set anys, AVAN ofereix a la nostra ciutat serveis de logopèdia, psicologia, treball social i tota mena d'assessorament per a la millora de la qualitat de vida de les persones amb diverses afectacions neurològiques.

La presidenta d'AVAN a la nostra ciutat, Cristina Urriza, explica l'objectiu que persegueix la mostra instal·lada a la Casa de Cultura.

Cristina Urriza

Fa 15 que treballem en l'àmbit del Vallès. Volem explicar la nostra història a totes les persones que s'acostin fins l'exposició.


L'exposició ha comptat amb la visita de la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, que ha destacat el treball que fa aquesta associació.

Carmela Fortuny

L'associació omple un buit gegant oferint serveis a les persones afectades i als seus familiars.


Dins dels actes de celebració dels 15 anys de l'entitat, el dia 17 de juliol AVAN organitza una festa gratuïta a les carpes de La Botellita.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.