El control dels recursos centra el segon dia de curs d'estiu de la Unipau


  • Comparteix:

Arcadi Oliveres, a l'esquerra, durant la presentació del curs

Arcadi Oliveres, a l'esquerra, durant la presentació del curs

El control dels recursos energètics centrarà el segon dia de l'escola d'estiu de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau). Una xerrada entorn els conflictes que genera aquest control a nivell internacional a càrrec del professor d'Economia Aplicada de la UAB i president de la Unipau, Arcadi Oliveres, donarà el tret de sortida a una jornada que tancarà amb un estudi dels agrocombustibles i els problemes pel control de la terra.

Després de la sessió inaugural d'aquest dijous, l'activitat arrenca a dos quarts d'onze amb el president d'Unipau Arcadi Oliveres que contextualitzarà el control dels recursos al món. A les dotze, el també professor d'Economia Aplicada de la UAB, Vicent Alcántara, analitzarà la situació europea en aquests conflictes i donarà pas a les Clownclusions del pallasso i professor de teatre a la Universitat Ramon Llull, Koldo G.Vio, a dos quarts de dues del migdia.

Els conflictes pel control de la terra i els agrocombustibles tancaran les activitats d'aquest divendres amb una conferència de l'investigador Tomàs Gisbert a les sis de la tarda.

La conferència del professor del departament d'Anàlisi Econòmic de la Universitat de Saragossa, Pedro Arrojon, que estava prevista per avui, ha estat cancel·lada a última hora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.