Els agrocombustibles com a alternativa a la crisi energètica centrarà el cinquè dia del curs d'estiu de la Unipau


Temes relacionats

L'energia nuclear centrarà el quart dia del curs d'estiu de la Unipau (20/jul/08)

La crisi del petroli, a debat en el tercer dia d'escola d'estiu de la Unipau (19/jul/08)

El control dels recursos centra el segon dia de curs d'estiu de la Unipau (18/jul/08)


  • Comparteix:

Daniela Russi obrirà el cinquè dia del curs d'estiu de la Unipau

Daniela Russi obrirà el cinquè dia del curs d'estiu de la Unipau

El debat sobre les alternatives a la crisi energètica continua aquest dilluns amb els agrocombustibles com a tema central. La jornada la començarà la doctora en Ciències Ambientals i Economia Ecològica de la UAB, Daniela Russi, amb una xerrada sobre aquest material ecològic.

La taula rodona del dia la dirigirà el director del gabinet de comunicació ambiental DialEc, Jaume Morrón i Estradé que tractarà sobre els avantatges econòmics, socials i ambientals de l'energia eòlica.

Després d'aquesta taula rodona els assistents podran participar a la xerrada que porta per títol 'Fotovoltaica: generació elèctrica descentralitzada urbana i rural' que oferirà el secretari de l'associació SEBA i soci fundador de Trama Tecnoambiental, Jaume Serrasolses Domènech.

Al migdia el president de l'Associació per a l'Estudi dels Recursos Energètics i editor de Crisis Energètica, Daniel Gómez Cañete parlarà de com arribar a un futur energètic sostenible i evitar el col·lapse.

Com cada dia, a dos quarts de dues es donarà pas a les Clownclusions.

A la tarda, al punt de dos quarts de cinc, la investigadora en l'Observatori del Deute en la Globalització de la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat, Mónica Vargas Collazas parlarà del desafiament de Bolívia i del moviment social d'aquest país per la recuperació dels hidrocarburs.

A les sis, el punt final de la jornada el posarà la professora titular de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i sots-directora de l'Escola d'Estudis de l'Àsia Oriental UPF, Dolors Folch que parlarà sobre les fonts d'energia a la Xina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.