El Síndic de Greuges respon aquest dilluns les preguntes de l'audiència de Cugat.cat


  • Comparteix:

El Síndic de Greuges de Sant Cugat, Jaume Clavell, torna aquest dilluns als estudis de Cugat.cat per comentar els temes que ara mateix té sobre la taula i respondre les consultes dels oients. Les vies de comunicació són dues, telèfon i Internet.

L'entrevista mensual al Síndic de Greuges local tindrà lloc aquest dilluns entre les 11 i dos quarts de 12 del migdia. Durant aquesta mitja hora, Jaume Clavell explicarà les qüestions que actualment gestiona i respondrà personalment als dubtes que li plantegi l'audiència de Cugat.cat.

Per consultar el síndic, els oients i lectors poden utilitzar el telèfon o Internet. Durant el programa es pot intervenir en directe trucant a qualsevol dels dos telèfons següents: 93.675.15.87 i 93.675.15.88, i els dubtes i les denúncies es poden enviar a l'adreça electrònica sindic@cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.