Avui comença el seminari d'estiu de la Unipau


  • Comparteix:

Avui comença la 23a edició del seminari d'estiu de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau). Aquest any el tema central de debat serà els recursos energètics i els conflictes que generen.

La Unipau ha reunit més d'una trentena d'experts perquè analitzin en diverses conferències els conflictes resultants de la falta de recursos energètics. Els especialistes preveuen l'aparició de conflictes geoestratègics pel control de les energies que poden portar situacions d'agressió o guerra.


El president d' Unipau, Arcadi Oliveres, analitza els diversos posicionaments sobre els recursos energètics.

Arcadi Oliveres

Analitzarem les divers alternatives sobre els recursos energètics i també la possibilitat de reduir el consum de recursos.



Les diverses ponències, seminaris i debats tindran lloc al Centre Borja. La sessió inaugural, que es farà a les set de la tarda, estarà presidida per l'alcalde, Lluís Recoder. La conferència inaugural, sota el nom de 'Pau, justícia i energia', la farà el teòleg José Ignacio González Faus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.