Sant Cugat acorda la integració a la xarxa Eurocities amb 10 ciutats més de la demarcació


  • Comparteix:

Sant Cugat demana l'adhesió a la xarxa Eurocities, conjuntament amb altres 10 municipis de la demarcació de Terrassa. D'aquesta manera, les onze poblacions conformen la 'Terrassa region cities' amb la què sumen més de 400.000 habitants, per tal de superar els 250.000 que delimita la xarxa europea per ser membre de ple dret.

Amb el conveni signat aquest divendres a Rubí, els onze municipis presentaran de forma conjunta la seva petició d'adhesió el proper 25 de juliol a Brussel·les.

L'alcalde, Lluís Recoder, explica què suposa la integració de Sant Cugat dins la xarxa Eurocities.

Lluís Recoder

Des del punt de vista de promoció econòmica, la feina per a l'IET tindrà més rellevància. A més, diners per a infraestructures.


La xarxa Eurocities, fundada 1986, integra 132 municipis d'una trentena de països diferents. Sant Cugat se suma a aquesta xarxa europea dins la 'Terrassa region cities', també formada pels municipis de Ullastrell, Rubí, Sant Quirze del Vallès, Sant Llorenç Savall, Vacarisses, Viladecavalls, Matadepera, Castellbisbal, Rellinars i Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.