La 2a edició del cicle Mou-te a ritme santcugatenc dobla la participació respecte l'any passat


Temes relacionats

Últim dia per presentar maquetes per la 2a edició del Mou-te a ritme santcugatenc (14/jul/08)

Ja es poden presentar maquetes pel 2n Mou-te a ritme santcugtenc (16/jun/08)

Arriba la segona edició del 'Mou-te a ritme santcugatenc' (10/jun/08)


  • Comparteix:

Una trentena de maquetes s'han presentat a la 2a edició del cicle Mou-te a ritme santcugatenc, el doble que en l'edició anterior. El cicle, organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament, arrencarà a la tardor i les actuacions variaran d'emplaçament segons el tipus d'espectacle. Els grups seleccionats per participar rebran una retribució econòmica, un dvd i un cd de la seva actuació enregistrada en alta qualitat.

La cap de musicals de Cugat.cat, Jéssica Sotodosos, ha valorat molt positivament les dades de participació. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Jéssica Sotodosos

Ja tenim una vintena de propostes, però n'espero 10 més. Això ja és el doble de l'any passat, però les dades encara no són oficials.


Sotodosos ha explicat que hi ha grups nous i altres músics que ja van participar en l'edició anterior i que enguany es presenten amb un altre projecte.

Jéssica Sotodosos

Hi ha projectes que es van presentar l'any passat i ja van tocar en directe i enguany s'han presentat però amb un altre projecte.


El cicle, organitzat per Cugat.cat, constarà de 10 concerts de tots els estils musicals que tindran lloc els divendres en diferents espais en funció de les característiques de cada espectacle.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.