El Servei Català de la Salut posa en marxa un dispositiu especial per fer front a la grip


  • Comparteix:

Els centres d'atenció primària i serveis d'urgències dels hospitals han reforçat els seus recursos per fer front a una possible epidèmia de grip. Tot i que no s'ha detectat una prevalença superior d'afectacions de la grip aquest dies, el Servei Català de la Salut té en marxa un dispositiu especial.

Des del dia ú de desembre, els centres d'atenció primària i els hospitals estan a punt per fer front a l'increment de casos de grip que es produeix aquests dies a causa de la baixada sobtada de les temperatures. Tot i que no es pot parlar, a dia d'avui, d'epidèmia, Josep Manyac , coordinador del Pla Integral d'Urgències ha explicat que tots els centres sanitaris estan sota avís

Josep Manyac

Tots els centres estan peparats per un possible augment de la demanda


Manyac ha explicat que els casos de grip detectats fins ara és similar al d'anys anterior. No obstant, aquest cap de setmana, les urgències han registrat una activitat més alta.

Josep Manyac

Aquest cap de setmana ha estat molt normal, tot i ser un cap de setmana de fase epidèmica


Com cada any, les recomanacions per quedar indemnes de la passa de grip és abrigar-se bé, evitar els canvis de temperatura i mantenir una dieta saludable. En tot cas, si, malauradament acabem emmalaltint, els centres hospitalaris han reforçat el número de llits i personal per atendre la demanda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.