L'alcalde participarà en un col·loqui de Hayek, una entitat interessada en fomentar debats polítics


  • Comparteix:

El grup Hayek, entitat barcelonina que vol agrupar gent interessada en el món polític, organitza aquest divendres un sopar col·loqui a Sant Cugat. Aquesta és la primera vegada que el grup visita la ciutat, i ho fa abordant el tema de la convivència entre els ciutadans originaris del municipi i els nouvinguts. L'acte comptarà amb la presència de l'alcalde i representants de la comunitat estrangera que viu al municipi.

El santcugatenc Marc Prenafeta és el president de Hayek, un col·lectiu integrat per joves professionals liberals amb inquietuds polítiques. Per satisfer aquestes preocupacions, el grup barceloní organitza periòdicament sopars on es tracten afers públics amb la voluntat d'aglutinar el màxim nombre de persones.

L'objectiu final d'aquests col·loquis és obrir taules de debat a través d'articles d'opinió als diaris o altres canals d'informació. D'aquesta manera, es fomenta la implicació de la societat civil en aquests temes, tal i com apunta Jordi Joly, membre de l'executiva de CiU, que col·labora en aquest debat:

Jordi Joly

El grup Hayek vol agrupar la part de la societat civil que estigui interessada en la política


El debat, que es realitzarà al restaurant la Masia de Sant Cugat, abordarà el procés d'integració generat entre la població nascuda al municipi, els vinguts d'arreu de Catalunya, sobretot de Barcelona, i els estrangers que arriben de l'Europa Occidental i Nord Amèrica.

L'acte comptarà amb la participació de l'alcalde Lluís Recoder i una representació de santcugatencs procedents de països com Estats Units, Irlanda, Regne Unit, Canadà, Marroc, Espanya i de Sant Cugat. Jordi Joly ha parlat de l'interès que desperta el tema triat pel col·loqui:

Jordi Joly

La integració dels santcugatencs de diferent procedència és un tema que s'ha de treballar molt


El grup Hayek té una pàgina web on es pot consultar el seu funcionament i les activitats que realitza. L'adreça és www.hayekweb.com



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.