L'Ateneu Santcugatenc inicia els tallers del segon trimestre d'activitats


  • Comparteix:

L'Ateneu Santcugatenc estrena aquest mes les activitats del segon trimestre. Entre les novetats que l'entitat ofereix s'hi troben cursos de fotografia, restauració de mobles i guions cinematogràfics. L'Ateneu ofereix a més, a tots els santcugatencs un espai de trobada i relació.

L'Ateneu Santcugatenc torna aquest trimestre amb noves activitats i nous horaris. L'entitat amplia el seu horari de matí per arribar a tots els ciutadans que tinguin les primers hores del dia lliures, com és el cas de la gent gran. Pel que fa a la temàtica dels nous cursos el president de l'Ateneu, Ramon Pros, afirma que l'entitat procura adequar la seva oferta a les demandes dels ciutadans.

Ramon Pros

Les necessitats de la gent canvien i l'oferta de l'Ateneu ha de canviar


Ramon Pros vol donar a conèixer també la voluntat de servei de l'Ateneu, que a més d'oferir cursos als santcugatencs procura assegurar l'atenció personal de tots els alumnes:

Ramon Pros

El que ens interessa és oferir atenció al ciutadà


L'Ateneu posa a l'abast dels ciutadans la possibilitat de donar a conèixer les seves propostes, i actua com a seu social acollint espais de trobada, com és el cas del col·lectiu immigrant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.