El consell social del barri del Monestir-avinguda de Cerdanyola fa un estudi d'ordenació urbanística


  • Comparteix:

El consell social del barri del Monestir-avinguda de Cerdanyola ha decidit posar en marxa un estudi sobre l'ordenació urbanística de la zona i la creació d'una comissió que porti a terme activitats socials i culturals. L' assemblea ha tornat a demanar més serveis pel barri.

Més d'una vintena d'entitats formen part del consell social que s'ha reunit aquesta setmana. Una de les primeres decisions que s'han pres és la d'elaborar un estudi sobre el planejament urbanístic del barri per tal de conèixer l'estat de la qüestió. Des del consell social es denuncia que aquesta zona no rep els serveis que li correspondria seguint els ratios de població. L'objectiu de l'estudi és poder documentar aquesta realitat. Ho explica, Ramon Pros, president de l'Ateneu Santcugatenc, una de les entitats membre del consell social.

Ramon Pros

El més important és conèixer i desprès instal·lar els ratios que calen per una població de 65.000 habitants


D'altra banda, durant l'assemblea, també es va crear una comissió que durà a terme la programació d'activitats culturals i socials. Segons Ramon Pros, la comissió s'haurà d'organitzar a partir dels recursos de què es disposa i del nombre de persones.

Ramon Pros

La comissió ha de treballar fent una valoració de tot el que hi ha per elaborar un projecte


Des del consell social s'ha animat a tots els ciutadans a participar en les diferents propostes en la mesura de les seves possibilitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.