El programa 'Us apropem al mercat' continuarà després de l'estiu


Temes relacionats

'Us apropem al mercat' porta la compra a persones amb problemes de mobilitat ( 7/mar/08)


  • Comparteix:

Vista del mercat Pere San

Vista del mercat Pere San

El projecte d'inserció laboral per a malalts mentals del mercat Pere San tindrà continuïtat després de l'estiu gràcies als bons resultats obtinguts. L'Ajuntament ja ha sol·licitat subvencions a la Generalitat i la Diputació de Barcelona per poder allargar el programa, que consisteix en un servei de repartiment a domicili gratuït.

El programa, titulat 'Us apropem al mercat', compta amb quatre persones amb discapacitat psíquica que porten les compres a persones amb problemes de mobilitat que no poden accedir fàcilment al recinte del mercat Pere San. Aquest servei, va entrar en funcionament al desembre i va finalitzar al juny amb una exposició fotogràfica. Al llarg d'aquest període s'han repartit 153 comandes.

L'Ajuntament ha valorat molt positivament els resultats obtinguts del programa, per la qual cosa el servei tindrà continuïtat. Tot i així, la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ha explicat que necessiten alguna subvenció.

Carmela Fotuny




El consistori ja ha demanat dues subvencions a la Diputació de Barcelona i al Departament de Treball. Escoltem Carmela Fortuny.

Carmela Fortuny




Si el projecte tira endavant, Fortuny també ha explicat que estan estudiant la possibilitat d'estendre aquest servei al mercat de Torre Blanca.

El projecte és una iniciativa del Grup de Treball Salut Mental Sant Cugat, que està format per l'Hospital de Mútua de Terrassa i els ajuntaments de Sant Cugat i Rubí. El programa ha rebut un accèssit a nivell estatal com a millor projecte d'integració sociolaboral dedicat a persones amb problemes de salut mental.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.