Detingut per robar 19 bicicletes en pàrkings de Sant Cugat valorades de 7000 euros


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de Rubí han detingut un veí de Barberà del Vallès com a presumpte autor de 15 furts i robatoris amb força en aparcaments privats de Sant Cugat. El detingut, de 39 anys, aprofitava la seva feina, revisor d'extintors, per passar desapercebut a l'interior dels immobles i apoderar-se de bicicletes amb facilitat.

Els mossos de l'Àrea Bàsica Policial de Rubí van rebre dues denúncies el 4 de gener, on dues víctimes asseguraven que se'ls havien endut la bicicleta del pàrking, ubicat al carrer Pont de Can Vernet després de tallar el cablejat i trencar el cadenat de ferro. Fins a mitjan d'abril, els agents van rebre 13 denúncies més per robatoris i furts de bicicletes, comesos en aparcaments privats dels carrers Pont de Can Vernet, Pau Casals, Josep Carner i Pla de Vinyet.

Totes les finques afectades tenien en comú que en algun moment havien contractat amb una empresa de manteniment i revisió d'extintors, on el detingut n'era copropietari, o contractat els seus serveis.

Els mossos també atribueixen a l'altre copropietari de l'empresa, un dels germans del detingut, de 46 anys i veí de Ripollet, la participació en els fets. Els dos germans estan relacionats amb la sostracció de 19 bicicletes valorades en més de 7.000 €.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.