La Festa Major de Valldoreix d'avui pensada per a gent gran i jovent


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La Festa Major de Valldoreix segueix avui al llarg de tot el dia amb un matí marcat per l'esport per als més grans. A la nit, la música marcarà la continuació de la festa, amb una pausa a les deu per al pregó que es farà a la plaça del Casal de Cultura tot i que es desconeix qui el llegirà.

Els més matiners podran començar el dia amb la competició de petanca organitzada pel Casal d'Avis de Valldoreix. El torneig està adreçat per als majors de 60 anys i es tindrà lloc a la pista de petanca propera al Casal.

La competició d'escacs i billar també estarà destinada per als més veterans i es farà a les quatre de la tarda al casal.

A la mateixa hora, s'ofereix una visita guiada al Centre de Restauració de Béns Mobles de la Generalitat. Les places són limitades.

Una mica més tard, a dos quarts de set, un combinat de circ de mà de Pin Palú Cabaret Circ actuarà al casal. Malabars, números aeris i acròbates entretindran al públic de totes les edats.

A partit de dos quarts de deu i fins la mitjanit. la música serà la protagonista amb les actuacions dels grups The Big Jamboree, Cajonmania, Cheetos Magazine i Des+karadas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.