Gerard Quintana i l'esport al carrer marquen la Festa Major d'avui a Valldoreix


  • Comparteix:

Un concert de Gerard Quintana, poesia, un concurs de cartellisme i la mostra de Firart posaran la nota cultural al dia d'avui a la Festa Major de Valldoreix. A més, diverses activitats esportives al llarg del dia es repartiran per tots els racons del territori, amb concursos de tir, tennis al carrer i bicicletes.

A partir de les deu del matí es podrà veure la mostra de Firart al Casal de Cultura. Sense canviar d'emplaçament, els valldoreixencs podran gaudir de la trobada d'associacions veïnals i d'entitats culturals i d'un 'Diverticathlon'. El casal també acull l'exposició de cartells presentats a la Festa Major.

A dos quarts d'onze del matí, Eduard Araujo recitarà poemes a la carta i l'Arxiu Gavín oferirà una visita per les seves instal·lacions.

Des de les nou del matí i fins a dos quarts de nou del vespre, els valldoreixencs podran practicar esport al carrer amb concursos de tir, tennis, jocs de grans formats per a tothom, bicicleta, tirolines, tir amb arc i tornejos diversos.

El cercavila de gegants celebrarà el seu 20è aniversari amb à la clàssica ballada de gegants davant del Casal de Cultura a les sis de la tarda

Al vespre, un concert de gospel, un espectacle de teatre i una sardinada ecològica donaràn pas al plat fort de la Festa: el concert de Gerard Quintana, que actuarà a la pista verda, a la zona de les piscines després de l'actuació del grup 'Txilum'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.