Lluís Recoder felicita Eduard Ansaldo per la nota més alta de Catalunya a la selectivitat


  • Comparteix:

'El fet de treure la nota més alta de la selectivitat no és el més important, el que més m'omple és poder entrar a la carrera que vull estudiar'. Eduard Ansaldo, l'estudiant santcugatenc amb més bona nota a les proves d'accés a la universitat de tot Catalunya, ha visitat l'Ajuntament i ha explicat que el secret a l'hora d'estudiar és la constància. L'alcalde ha rebut el jove i la seva família i els ha felicitat pel 9'94 de l'Eduard.

L'Eduard Ansaldo ha estudiat a l'escola Thau de Sant Cugat i ha cursat els estudis de batxillerat al CIC, a Barcelona. La nota més alta de la selectivitat de Catalunya i, juntament amb la d'una altra noia, les dues més altes de l'Estat, li permetrà estudiar Biotecnologia.

Ansaldo explica que per ell el més important és poder estudiar el que vol.

Eduard Ansaldo

Estic molt content i sorprès, el més important és la constància. El fet de poder entrar a la carrera que vols és el que més t'omple.




L'alcalde, Lluís Recoder, ha obsequiat a Ansaldo amb un diploma i una miniatura d'un capitell del Monestir. Recoder ha destacat la capacitat i l'esforç del jove santcugatenc.

Lluís Recoder

L'important és fer l'esforç cada dia. Tu tens capacitats superiors a les de la mitjana però sense l'esforç no serveixen de res.



Recoder ha animat Ansaldo a seguir estudiant i a dedicar-se al món de la investigació. L'alcalde ha expressat el seu desig que quan el noi acabi la carrera Sant Cugat compti amb un bon entorn de recerca i investigació amb els centres associats a l'Institut Europeu de Tecnologia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.