El Col·legi Professional de l'Audiovisual de Catalunya demana un impuls de Catalunya a RTVE


Temes relacionats

El Consell Assessor de RTVE a Catalunya desconfia de la creació d'un canal de TDT en català (16/jul/08)


  • Comparteix:

El Col·legi Professional de l'Audiovisual de Catalunya (CPAC) s'ha adreçat a RTVE per tal que augmenti el reconeixement de Catalunya. El Col·legi també demana que augmenti el pes de Sant Cugat com a segon centre de producció en català i reivindica un model de servei públic per Ràdio 4.

El CPAC ha dirigit una demanda al president de la Corporació RTVE, Lluís Fernández, en defensa dels interessos dels professionals de RTVE i les empreses col·laboradores catalanes. El degà del Col·legi, Daniel Condeminas, ha expressat que la finalitat del CPAC és que es tingui en compte el conjunt audiovisual català.

El Col·legi també ha expressat la seva voluntat per tal que Sant Cugat, el segon centre de producció en català, tingui un pes important a RTVE. Condeminas ha explicat que el CPAC ha adoptat un posicionament molt ferm davant la continuïtat de Ràdio 4 i l'augment de la seva importància dins el món audiovisual.

Condeminas explica en què ha consistit la demanda.

Daniel Condeminas

El conjunt d'empreses catalanes mai han tingut prou reconeixement a la televisió espanyola.


Anteriorment ja es va intentar que augmentés el pes de les empreses catalanes quan es creà la Nova Llei de Refundació de RTVE i posteriorment el Mandat Marc, que definia els eixos de configuració de RTVE. Tanmateix, la iniciativa no va assolir els seus objectius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.