Els pares de Laura Guerrero recullen els obsequis del premi al primer nadó del 2003 nascut a Sant Cugat


  • Comparteix:

La petita Laura amb els seus pares i amb l'alcalde Lluís Recoder

La petita Laura amb els seus pares i amb l'alcalde Lluís Recoder

El primer nadó nascut a Sant Cugat en el 2003 ha rebut aquest migdia els obsequis que gràcies a la iniciativa de Ràdio Sant Cugat es lliuren en la tradicional recepció que ofereix l'alcalde. La Laura Guerrero, que va néixer el 2 de gener a l'Hospital General de Catalunya, ha rebut una pòlissa de 1.000 euros que entrega la companyia Catalana Occident, un aparell de ràdio de joguina per part de Ràdio Sant Cugat i vals descompte de la botiga santcugatenca de moda infantil Cucarró.

La petita s'ha mostrat tranquil·la en tot moment, aliena a l'acte que ha servit per fer entrega als pares de la pòlissa de 1.000 euros que Catalana Occident concedeix al primer nadó de l'any nascut a Sant Cugat. A més, ha rebut un receptor de ràdio de joguina per part de Ràdio Sant Cugat i vals de descompte per comprar roba infantil a la botiga Cucarró.

El pare, José Guerrero ha explicat que naixent el dia 2 de gener mai s'havia imaginat que seria el primer nadó de l'any:

José Guerrero

Quan la nena va nèixer ja ens van dir a l'hospital que segurament seria el primer nadó de l'any


L'alcalde ha tornat a ressaltar el fet que Sant Cugat és la ciutat de Catalunya amb un índex de naixements més important, el que dóna a la ciutat grans possibilitats de futur. Lluís Recoder creu que, a més, enguany les administracions estan fent un esforç per promocionar la natalitat:

Lluís Recoder

Aquest any hi haurà ajudes importants a les famílies que serviran per poder tirar endavant els fills


L'acte d'avui l'organitza Ràdio Sant Cugat des de fa quatre anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.