Comença el II Congrés de la Ciutat, organitzat per la Fundació Sant Cugat


  • Comparteix:

La Fundació Sant Cugat acaba de donar el tret de sortida del Segon Congrés de la Ciutat, que es desenvolupa fins al mes de març. Les cinc sessions del Congrés pretenen encetar un debat ciutadà sobre temes d'actualitat, que puguin servir als partits polítics i institucions per treballar colze a colze amb els santcugatencs.

Aquest segon congrés arriba quatre anys després de la seva primera edició, en el qual van participar més de 300 persones. Els temes centrals són el territori i la sostenibilitat, l'ensenyament, la participació ciutadana i la immigració.

Segons els president de la Fundació Sant Cugat, Joan Gaia, l'objectiu és obrir un debat, des de la pluralitat política, amb ciutadans independents que s'impliquen en la ciutat:

Joan Gaia

Vàrem aconseguir fer un debat sobre la ciutat fet des de la ciutadania


Segons els organitzadors, les propostes del primer congrés van tenir el seu impacte real a la ciutat, com per exemple, amb la incorporació del concepte de sostenibilitat a l'àrea d'urbanisme de l'Ajuntament. Amb tot, la segona edició pretén ser més pràctica i concreta: enguany es vol fer una enquesta àmplia i representativa, com a punt de partida dels debats. El coordinador general del Congrés, Jordi Casas, assegura que s'intentarà concloure unes propostes concretes:

Jordi Casas

Volem fer un debat que inclogui temes de caire general i de més concrets


El congrés té un pressupost de 24.000 euros, i aproximadament la meitat està patrocinat per empreses de la ciutat. La inauguració del Segon Congrés de Ciutat es farà a les 8 del vespre a la seu de la Unió Santcugatenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.