El CAP Valldoreix ja té un servei d'ambulància per a emergències


  • Comparteix:

El Centre d'Atenció Primària (CAP) de Valldoreix disposa des d'aquest dijous d'una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM 061) de la Generalitat. La nova ambulància oferirà serveis als veïns del territori en horari diürn.

No es tracta d'una nova ambulància, sinó del trasllat d'una de les dues ambulàncies que tenia el CAP Sant Cugat cap al CAP Valldoreix. Aquesta descentralització facilitarà una arribada més eficient d'aquest servei a la ciutadania.

La presentació del nou servei ha comptat també amb la presència de l'alcalde, Lluís Recoder, del vicepresident de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, del director del Sector Sanitari del Vallès Occidental del Servei Català de la Salut, Joan Parellada, i de la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny. Tots ells han estat d'acord amb aquesta descentralització i ho han valorat com a un fet molt positiu.

Aquesta ambulància quedarà instal·lada al CAP de Valldoreix i funcionarà només de vuit del matí a vuit del vespre, coincidint amb l'horari d'obertura del CAP.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.