Els usuaris lamenten el mal estat del carril bici


  • Comparteix:

Els usuaris del carril bici a la nostra ciutat critiquen el mal estat de la via en alguns punts del municipi. El tram més afectat es troba entre les estacions de FGC de Mira-sol i d'Hospital General, on l'asfalt s'ha aixecat més de 15 centímetres a causa de les arrels dels arbres. Aquests desperfectes en l'asfalt obliguen als usuaris a envair la vorera per evitar els sots.

Alguns usuaris del carril critiquen l'estat de gran part de les instal·lacions de la ciutat depenent del districte on es troben. Escoltem una de les usuàries en declaracions a Cugat.cat.

Usuària carril bici

Tant el carril bici com moltes altres coses a Sant Cugat depenen molt del districte on es troben. Si està al centre està molt bé, però si no canvia del tot.


També lamenten que ja fa anys que la via presenta mal estat en alguns punts de la ciutat.

Usuari del carril bici

Es va degradant, i és cert que s'estan fent moltes inversions però al carrer indústria, a la fàbrica, i ja fa anys que està molt mal fet i ningú ho arregla.


Molts d'aquests usuaris han lamentat que no es facin inversions per solventar aquest problema.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.