La campanya contra els aliments transgènics, amb participació santcugatenca, rep més de 100.000 suports


  • Comparteix:

La plataforma 'Som el que sembrem' ha reunit més de 105.000 suports a la iniciativa per demanar una Catalunya lliure d'aliments transgènics. La nostra ciutat ha participat en el projecte amb la recollida de signatures a diferents punts de la ciutat. Els suports recollits superen amb escreix la quantitat necessària perquè la iniciativa sigui debatuda al Parlament.

'Som el que sembrem' ha complert l'objectiu de portar al Parlament la proposta on demana una llei que declari Catalunya lliure de transgènics. La campanya defensa la biodiversitat local i les varietats autòctones conreades pels agricultors catalans i ha aconseguit 105.896 signatures, més del doble de les necessàries.

Molt ciutadans de la nostra ciutat també s'han oposat als productes modificats genèticament. Diversos espais de Sant Cugat, com el mercat Pere San, el Club Muntanyenc o l'Ateneu, han recollit signatures durant els mesos de juliol i agost.

Un dels col·laboradors del projecte, Miquel Vallmitjana, ha estat recollint signatures al mercat Pere San. Vallmitjana explica el bon funcionament de la iniciativa i destaca la gran acollida que ha tingut entre els venedors.

Miquel Vallmitjana

La resposta ha estat força favorable. La major part de la gent ens ha signat i, concretament, volem destacar el suport que hem rebut de la majoria de les parades.



Si la proposta de llei presentada al Parlament no prospera, la plataforma 'Som el que sembrem' té previst promoure una consulta popular.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.